In Jornada

Un total de 21 representants dels CIOs del SISCAT van assistir el passat divendres  14 de juny al Hospital d’Igualada  del Consorci Sanitari de l’Anoia (https://hospitaligualada.csa.cat/)  a una jornada  de treball  on es varen presentar dues ponències.

 

La  primera de les ponències de la jornada va estar dedicada a la Seguretat Transfusional.

 

El Sr. Albert Molas , Director Sistemes Informació del Consorci Sanitari de l’Anoia,  va presentar la solució que han desenvolupat internament a  la seva plataforma. Una solució complerta d’extrem a extrem que integra el LIS i el HIS.

Seguidament la segona ponència va anar a càrrec de la  Sra. Imma Bosch,  Responsable de la oficina eSalut en Departament de Salut,  que va presentar l’estat actual del projecte “Historial Electrònic de Salut i evolució de l’Ecap” del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Un projecte estratègic del departament que marcarà el camí de l’evolució de les plataformes tecnològiques en salut i social a Catalunya.

Al finalitzar  les ponències hi va haver un torn obert de preguntes on els assistents van poder aclarir o ampliar  dubtes i experiències que havien anat sorgint durant la sessió.

Posteriorment es va fer un dinar+networking conjunt de tots els CIO’s.

Unitss

Des d’UNITSS  volem donar les gràcies a tots els participants i especialment al tot l’equip del Hospital d’Igualada per acollir-nos així com als ponents de la jornada.

 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search