In Jornada

El dijous 31 de maig hem celebrat  la sessió de treball sobre el nou reglament RGDP a l’auditori de sant joan de Déu serveis de salut mental.

La sessió es va organitzar en format de taula rodona on els ponents van compartir la visió que tenen respecte la seva nova posició en quant a tasques i responsabilitats, i en particular de com han plantejat en les seves entitats l’adaptació al nou reglament.

La taula va estar moderada i oberta per el Sr. Pere Serrat, Director de sistemes d’informació del Parc Sanitari de st. Joan de Déu, a continuació van fer les seves exposicions el Sr. Genís Parra Santamaria, DPD del Parc sanitari de st. Joan de Déu, el Sr. Victor Robert, Sots-director d’informàtica de l’Hospital de la Sta Creu i St. Pau, i el Sr. Raimon Dalmau, Director de sistemes d’informació i TIC del Servei d’Emergències Mèdiques. El torn d’exposicions el va cloure el Sr. Sergio de Juan-Creix, Advocat especialitzat en TIC del despatx Intangibles Legal i professor de la UOC.

El debat posterior a les ponències va ser molt participatiu i es va concloure que tot i l’entrada en vigor el passat dia 25 de maig encara queden qüestions per resoldre en la interpretació de l’aplicació del nou reglament en l’àmbit de la salut.

.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search