In Jornada

 

El passat 21 de març de 2019 es va celebrar a l’Institut Català d’Oncologia ( http://ico.gencat.cat )  la sessió “Virtualització del lloc de treball dins l’àmbit sanitari” organitzada per UNITSS.

 

 

La sessió va comptar amb prop d’una seixantena d’inscrits de diverses  entitats del SISCAT, a banda dels patrocinadors que la van fer possible, que amb les seves ponències van posar en coneixement de tots els assistents les principals tendències i novetats dels fabricants en aquest àmbit.

 

Com ha estat la prioritat en les jornades i activitats organitzades per UNITSS, els casos reals que van presentar els nostres companys de Mútua de Terrassa, Consorci Sanitari Integral, i Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, van generar molt d’interès, i un animat torn de preguntes i reflexions que sens dubte van contribuir a l’èxit de la sessió.

 

Per finalitzar la jornada, els assistents van aprofitar el pica-pica per fer networking, i treballar futurs espais de col·laboració entre els socis i col·laboradors d’UNITSS.

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search