In Jornada

El dijous 8 de juny de 2017 es va celebrar al palau de Mar de Barcelona, la jornada “Claus per el posicionament del CIO en el sector salut” organitzada conjuntamnet per Unitss i el Cercle Tecnològic de Catalunya.

La jornada es va iniciar amb una conferència a càrrec de Genís Roca, soci-president de Roca Salvatella. Roca va remarcar que el rol del CIO és “acompanyar en el canvi de negoci fruit d’una disrupció tecnològica”. “El CIO ha d’estar liderant amb la direcció general la transformació digital i ha de formar part del canvi”, va afegir.

La jornada va continuar amb una conferència de Jordi Damià, CEO de Setesca, centrada en l’augment de la competitivitat dels CIO. Damià va referir-se als ràpids canvis en el mercat. “La digitalització pot canviar qualsevol àmbit de l’empresa” i el CIO s’ha d’alinear amb la transformació digital ràpidament, i portar la innovació a tots els processos. “Les empreses líders potencien la innovació, demanen opinió externa i incentiven el departament de tecnologia”, va afegir.

La jornada va continuar amb un debat obert conduït per Anna Benavent, presidenta d’UNITSS, i Joan Guanyabens, del Consell de Salut del CTecno.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Mesa de la Sessió CIM10