Contacte

Som una associació sense ànim de lucre, desitgem la interconnexió entre el col·lectiu d’informàtics de la salut per a millorar el sector, generar sinergies i, entre tots, assolir solucions i objectius. Si vols rebre més informació, omple el formulari, gràcies.
Fes-te soci

Omple el següent formulari per a sol·licitar formar part d’Unitss. La junta de l’Associació rebrà la petició per a valorar el possible ingrés d’un nou membre i es posarà en contacte amb el candidat.


Ser soci d’Unitss és gratuït, permet accedir a una comunitat de Slack on generar sinergies i relació amb altres professionals del sector dels sistemes d’informació en l’àmbit de la salut de Catalunya.  Amb l’objectiu de millorar el sector, col·laborar i créixer professionalment.


Som-hi!


Vull rebre comunicats.

He llegit, entenc i accepto la política de privacitat* del lloc web.

Desitjo seguir rebent comunicacions d'UNITSS.

INFORMACIÓ PER ALS SOCIS

Estem treballant per oferir millors solucions de col·laboració als nostres socis. Ben aviat activarem una Comunitat Virtual d'accés exclusiu per als nostres socis de quota. On es podrà debatre sobre el sector, descobrir o crear grups de treball, suggerir temes de debat o organitzar trobades. Si no tens accés o vols rebre més informació contacta.

Preparant la comunitat virtual

Start typing and press Enter to search