In Jornada

El dimarts 16 de maig de 2017 es va celebrar a l’acedèmia de ciències mèdiques, la jornada de blockchain organitzada per La Societat Catalana de Salut Digital amb la col.laboració d’unitss i IN2.

La sessió va comptar amb la participació d’ experts en la tecnologia que van poder donar als assistents una clara posició de quines són les possibilitats reals de la tecnologia de blockchain en l’actualitat i les expectatives de futur.

Jesús Ruiz. Director d’Innovació del Banc de Santander va fer una excel.lent exposició de la situació actual de la tecnologia en l’Âmbit financer, i va manifestar que en opinió seva, Bitcoin no acabarà sent concretament la «criptomoneda del futur», però sí algun tipus de criptomoneda més evolucionat i madur basat també en Blockchain.

Jordi Puigneró. Secretari TIC del Govern de la Generalitat de Catalunya, va exposar principalment les iniciatives i disposicions engegades pel govern català per a donar suport i fomentar el desenvolupament de Blockchain en el marc de la regulació de les TIC.

Finalment, Joaquim Fonoll (Kim Kimet). CEO de Bitchain, va destacar algunes qualitats interessants de Bitcoin i Miquel Àngel Bru. VP Business Development Made of Genes que va explicar un cas concret d’ús de blockchain en un banc de dades genòmiques.

El debat posterior a les ponències va ser molt participatiu i es va concloure que en l’àmbit de la salut la tecnologia de blockchain encara està poc madura.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search